FOTO Šefica Zagrebačkog holdinga voli istu dizajnericu kao Kolinda, Severina i Anica Kovač

FOTO Šefica Zagrebačkog holdinga voli istu dizajnericu kao Kolinda, Severina i Anica Kovač

 Foto: Marko Prpic, Robert Anic/PIXSELL

NAKON što je cijeli dan vodila firmu s više od 13 tisuća zaposlenih, koja se prije samo mjesec dana zadužila 230 milijuna kuna, predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban odlučila se opustiti na reviji Aleksandre Dojčinović, inače omiljene dizajnerice hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Fotografi su je ulovili u društvu Anice Kovač, još jedne obožavateljice kreacija zagrebačke dizajnerice, koja je na prošlim izborima pobjegla od HDZ-a i podržala Milana Bandića.

Na reviji su bile i Severina, prijateljice Ive Todorić Karla Kaić i Daniela Gajski, bivša kninska gradonačelnica Josipa Rimac i mnoge druge poznate dame.

Kao i sve dame na reviji, i Stojić Deban nosila je haljinu s potpisom Aleksandre Dojčinović, no da je ljubiteljica njezinih kreacija i u poslovnom okruženju dokazala je prije samo nekoliko dana. Prilikom predstavljanja novih informacijskih usluga i komunikacijskih platformi u Zagrebačkom holdingu nosila je bordo suknju Lei Lou.

Upravljanje Holdingom Stojić Deban preuzela je 2015. godine, a u posljednje dvije godine pozornost javnosti privukla je samo kad je potpuno zablokirala na pitanju zašto usluge Holdinga pojeftinjuju pred izbore.

Kći je Brune Stojića, jednog od zapovjednika stožera obrane HVO-a koji je nepravomoćno osuđen na Haškom sudu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara