FOTO Seksi policajka u bikiniju brutalno ponizila frajera koji joj je pokušao ukrasti mobitel

FOTO Seksi policajka u bikiniju brutalno ponizila frajera koji joj je pokušao ukrasti mobitel

Foto: Instagram

KAD je kradljivac pod krinkom siromašnog prodavača časopisa pristupio grupi žena u bikinijima u jednom parku u Stockholmu, nije mogao niti naslutiti da će krađa koju se spremao počiniti biti izuzetno bolna za njegov ego.

Među ženama koje su se sunčale u parku Ralambshov našla se naime i policajka Mikaela Kellner koja trenutno nije bila na dužnosti, no kad je primijetila da joj nedostaje mobitel reagirala je ekspresno - uhvatila je kradljivca, srušila ga na tlo, a zatim natjerala da prizna zločin. Budući da Mikaela posljednjih 11 godina radi kao policajka, činjenica da je u prilično seksi bikiniju nije je zaustavila, a muškarac koji se pošteno osramotio pred velikim brojem ljudi.

"Reagirala sam instinktivno kad sam ga srušila na tlo. Tek kad sam mu kleknula na leđa i osvrnula se prema svojim prijateljicama koje nisu policajke, shvatila sam da je ta scena možda izgledala smiješno", izjavila je Mikaela, inače strastvena ljubiteljica fitnessa, koja je fotografiju s kradljivcem objavila na Instagramu - i odmah postala hit.

"Bila bih ga zaustavila bez obzira što sam imala na sebi. Isto bih postupila i da sam bila gola, ništa me ne bi zaustavilo", dodala je policajka koja se u slobodno vrijeme bavi i dizanjem utega te crossfitom. Kaže da je fotografiju objavila kako bi upozorila ljude na to koliko lukavi džepari mogu biti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara