FOTO Šibenski roditelji ogorčeni: "Ovakve užasne sendviče naša djeca jedu u školi"

FOTO Šibenski roditelji ogorčeni: "Ovakve užasne sendviče naša djeca jedu u školi"

Foto: Šibenik.in

LJUTITI roditelji jednog djeteta, koje pohađa niže razrede osnovne škole na Ražinama u blizini Šibenika, portalu Šibenik.in su ustupili fotografiju sendviča s par kriški čudne salame koja nije popunila ni površinu peciva.

"Pogledajte i pokažite ovo svijetu, pa neka svi vide što našoj djeci daju za marendu u školama. Imalo me kolpati kad je dijete donijelo ovaj poluprazni sendvič s nekom ružnom salamom koja je mješavina parizera i šunke, samo što niti je parizer ni šunka, a bijeloga ima po sebi kao panceta. Pa ovo je živi užas", rekao je roditelj nezadovoljan školskom prehranom.

Dodao je da za školsku prehranu izdvaja oko 110 kuna mjesečno i da ne očekuje carski tretman djeteta, ali dati djeci ovakav sendvič je katastrofa. Nije, priznaje, svaki dan tako, jer djeci poslužuju i krafne, picete ili kroasane, ali ovakav grozan sendvič bez sira i s malo grozne salame, kaže, još nije vidio.

Sendvič je komentirao i ravnatelj škole.

"Nemam ja tu što komentirati. Roditelji su dobili ponude za marendu i oni su odlučivali koju će uzeti. Postoji jeftinija i skuplja verzija, dnevno po 5 kuna ili dnevno po 7 ili 8 kuna. U ovoj drugoj dobivaju i jogurt ili voće. Ako su se pretplatili na ovaj mjesec i nisu zadovoljni, mogu to u dogovoru s razrednicima promijeniti ako žele. Na njima je izbor i ja tu nemam što više komentirati. Nije mi jasno da daju to u medije, a sami su birali što će im dijete jesti i uvijek mogu svoj izbor promijeniti"  rekao je Darko Relja, ravnatelj Osnovne škole Vidici pod koju spada područna osnovna škola Ražine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara