FOTO Potez koji je oduševio regiju: Nepoznatoj djevojci platio parking da je spasi od kazne

FOTO Potez koji je oduševio regiju: Nepoznatoj djevojci platio parking da je spasi od kazne

Screenshot: YouTube

NA DRUŠTVENIM mrežama se pojavila fotografija poruke koju je Beograđanin ostavio na automobilu djevojke nakon što ju je spasio od parkirne kazne.

Naime djevojka je parkirala automobil i zaboravila da joj istekla mjesečna pretplata za parking. Ubrzo je naišao kontrolor i počeo ispisivati kaznu, no tada se pojavio neznani junak koji je SMS-om uplatio dva sata parkinga da djevojka izbjegne kaznu, piše srpski b92.

Ostavio je i poruku na kojoj je poziva da ona učini isto ako se nekad nađe u njegovoj situaciji. "Kontrolor je krenuo da vam kuca kaznu pa sam uplatio SMS-om dva sata parkinga (do 12.10 sati). Kad se nađete u mojoj situaciji pomozite i vi nekome da mu ne kucaju kaznu", napisao je.

Nažalost, djevojci je kazna ipak napisana jer se vratila do automobila nakon što su istekla i dva sata parkinga koji joj je uplatio pristojni heroj.

Fotografiju poruke je na Twitteru objavila djevojčina kolegica Višnja te zamolila da se osoba koja je uplatila parking javi ako vidi objavu. Nedugo nakon javio se mladić koji tvrdi da je riječ o njegovom prijatelju, no to još nije potvrđeno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara