FOTO Sting oduševio Pulu, poglede privlačila lijepa supruga Borisa Miletića

FOTO Sting oduševio Pulu, poglede privlačila lijepa supruga Borisa Miletića

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

U SKLOPU svjetske turneje "57th & 9th", Sting je u srijedu navečer održao koncert na ljetnoj pozornici prepune pulske Arene.

"Dobra večer, Pula", rekao je na hrvatskom na samom početku koncerta.

Sting, koji ove godine obilježava 40 godina od dolaska na svjetsku rock scenu s grupom The Police, u Areni je nastupio nakon punih dvadeset godina. Turneja "57th & 9th" počela je početkom veljače, a slavni glazbenik na njoj predstavlja novi istoimeni album na kojem je pokazao raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova.

Tijekom koncerta u Areni je pred nekoliko tisuća posjetitelja izveo nove pjesme ali i dobro poznate starije hitove. Na pozornici mu se pridružio i sin, svestrani glazbenik Joe Sumner.

Bio je to jedini koncert u regiji britanske zvijezde. Kao predgrupa nastupio je domaći pop rock band "Buđenje".

Nakon Europskog dijela turneje slijedi Centralna i Južna Amerika te Azija, a onda se vraća u Europu na dogovorene nastupe na odabranim ljetnim festivalima. S obzirom na veliki uspjeh i posjećenost koncerata i odlične kritike, menadžment turneje odlučio je dodati još tri datuma početkom rujna u Sjevernoj Americi. 

Među poznatima na koncertu bili su gradonačelnik Pule Boris Miletić sa suprugom, Gibonni, Mirjana Hrva sa suprugom i brojni drugi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara