FOTO Žestoka borba za krunu Miss Hrvatske: Pogledajte koja kandidatkinja ima najviše šanse

FOTO Žestoka borba za krunu Miss Hrvatske: Pogledajte koja kandidatkinja ima najviše šanse

Foto: Press

NAKON priprema u Trogiru kandidtkinje za Miss Hrvatske željno iščekuju odlazak u Šibenik.

"Šibenik je spreman za najljepše Hrvatice! Kako i nebi kad se u našoj županiji rađaju same misice, jer statistika je neumoljiva – predstavnice Šibensko-kninske županije do sada su bile najuspješnije u osvajanju prestižne titule Miss Hrvatske. Sve one redom: Nina Slamić, Maja Cvjetković, Ivana Ergić, Katarina Prnjak i aktualna Miss Hrvatske Maja Spahija, ponos su našeg kraja i jedan od glavnih razloga što smo se kandidirali za domaćine ovogodišnjeg izbora", rekao je direktor Turističke zajednice Grada Šibenika Dino Karađole.

Direkcija izbora za Miss Hrvatske za to vrijeme diskutira o dojmovima s priprema i zbraja bodove kandidatkinja.Natjecateljice su dale sve od sebe kako bi pokazale svoje vještine u sportu, intervjuu, talentu, modelingu i multimediji, ali samo njih deset u svakoj kategoriji osvojilo je dragocjene bodove.

Angelica Zacchigna

Miss Primorsko-goranske županije Nina Jelenković osvojila je najviše bodova u sportu, Miss Požeško-slavonske županije Sara Vukušić briljirala je u kategoriji modeling, predstavnica Ličko-senjske županije Mirela Kralj najbolje je savladala intervju, a Angelica Zacchigna koja predstavlja Istarsku županiju svojim pjevanjem je oduševila mentore i odnijela pobjedu u kategoriji talenta.

U konačnom poretku trenutačno vodi Angelica Zacchigna s ukupno osvojenih 80 bodova, na drugom mjestu i sa samo deset bodova manje, nalazi se Mirela Kralj, a treću poziciju dijele Ivana Buntić, Katarina Jurkin, Nina Jelenković i Sara Vukušić s osvojenih 60 bodova. Finalistice imaju šansu osvojiti još poneki bod jer natjecanje u kategoriji multimedije traje do samog finala, a konačnu odluku o pobjednici donose članovi ocjenjivačkog suda, na finalnoj večeri 17. lipnja.

Ivana Buntić

Katarina Jurkin

Mirela Kralj

Nina Jelenković

Sara Vukušić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara