Fotografija putnika u avionu razbjesnila ljude i to zbog čak nekoliko detalja

Fotografija putnika u avionu razbjesnila ljude i to zbog čak nekoliko detalja
Foto: Instagram

PUTNIKA u avionu mnogi su prozvali odvratnim i nepristojnim jer je bos spavao preko tri sjedala i to s rukom u hlačama dok je nogom blokirao prolaz.

Prvo ga je napao drugi putnik koji je ga je snimio tijekom leta Cebu Pacifica na Filipine, a zatim su ga izvrijeđali i brojni korisnici društvenih mreža. Mnoge je izbacilo iz takta i to što je muškarac "krivo" nosio masku dok je spavao. Umjesto da pokrije cijeli donji dio lica, maska mu je bila postavljena samo preko brade, no ne i nosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordanna Leigh (@lady8447) on

Fotografiju je na Instagramu podijelila Jordanna Leigh koja je napisala da se neki u avionu ponašaju kao kod kuće. "Sviđa mi se maska preko brade", dodala je. "Odvratno", samo je jedna od reakcija ispod fotografije, a mnogi su se pitali tko to radi u javnosti.

No muškarac u pitanju nije bio jedini nepristojni putnik na tom letu. Na fotografiji se vidi i muškarac na sjedalu iza čije stopalo viri. Stjuardesa je komentirala fotografiju emotikonom koji povraća. "Osoba iza s krastom na bosom nozi. Svaki dan poželim dati otkaz", napisala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara