Fotografije otkrile godinama čuvanu tajnu Marilyn Monroe

Fotografije otkrile godinama čuvanu tajnu Marilyn Monroe

 Foto: Guliver Image/REX

MARILYN MONROE bila je zaljubljena u svog glumačkog partnera Yvesa Montanda te je s njim navodno bila i trudna, otkrile su fotografije koje je u lipnju 1960. godine snimila njezina bliska prijateljica Frieda Hull.

Fotografije koje su završile na aukciji bile su označene kao "trudničke", a Tony Michaels koji je dobro poznavao Friedu Hull za Daily Mail tvrdi da je Hull to znala sa sigurnošću. U vrijeme navodne trudnoće, Marilyn je bila u braku s Arthurom Millerom.

Na fotkama se nazire i trudnički trbuščić. "Rekla mi je da je Marilyn ostala trudna s Montandom, to nije bilo nagađanje, one su bile veoma bliske i to je znala sa sigurnošću", tvrdi on. 

Javnost je dugo nagađala o plavušinoj romansi s Montandom, njezinim glumačkim partnerom u filmu "Let' Make Love", a njegova supruga je jednom izjavila: "Ako je Marilyn zaljubljena u mog supruga to samo dokazuje da ima dobar ukus jer sam i ja zaljubljena u njega."

Marilyn je umrla 1962. godine, dvije godine nakon snimanja filma s Montandom, a Hull je tvrdila da je ranije imala živčani slom i spontani pobačaj tijekom snimanja filma "Neprilagođeni" te da je zbog toga provela 10 dana u bolnici.

Osim ovog o kojem je govorila Hull, Marilyn je imala još tri spontana pobačaja za koja je javnost znala.

Fotografije na kojima je Marilyn navodno bila trudna možete vidjeti OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara