Frajeri rođeni u ova tri znaka vas vjerojatno vole, ali to nikad neće priznati

Frajeri rođeni u ova tri znaka vas vjerojatno vole, ali to nikad neće priznati
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

AKO ste u dilemi voli li vas on ili ne - zvijezde vam mogu dati djelomičan odgovor na to. Neki od nas lagani su na okidaču i vrlo brzo i lako priznaju svoju ljubav. Međutim postoji veliki broj ljudi, pogotovo među muškarcima, koji teško priznaju svoje emocije i rijetko ili nikako izgovaraju ono čarobno "Volim te". 

STRIJELAC se jako teško zaljubljuje i veže za drugu osobu, a kada se to i dogodi oni teško i rijetko priznaju svoje emocije partneru. Ako je i lud za vama, nikad vam to neće reći.

BLIZANCI se itekako mogu zaljubiti, ali im je izjavljivanje ljubavi, slike na Instagramu i sve ostalo što vi tajno želite jako papučarski i ljigavo.

VODENJAK se jako teško veže za ljude i osobu koju izabere prvo testira te se ne zalijeće u veze. Osim što teško izgovara ljubav, Vodenjak treba puno vremena da ljubav pokaže jer se na neki način osjeća poraženo kada se zaljubi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara