Frontmen Simply Reda u intervjuu otkrio: Biti obiteljski čovjek je odlično, zaista je sve ono što sam priželjkivao

Foto: Press fotografije

FRONTMEN Simply Reda, Michael "Mick" Hucknall u intervjuu je progovorio o odlasku iz Simply Reda, božićnim blagdanima, tome kako će ih provesti te suradnji s hrvatskim producentskim timom PlayOne, odnosno Darkom Juranovićem D`Knockom i DJ Fresh Jayem u suradnji sa Zvonimirom Dusperom.

Krajem 2010. najavili ste odlazak iz Simply Reda. Osjećate li i dalje isti entuzijazam i zadovoljstvo kao u doba najveće slave s bendom?

Da, i dalje uživam, i dalje ću nastupati, samo ne kao dio Simply Reda, već kao Mick Hucknall. Radim neke nove stvari u životu, smirio sam se valjda kad sam napunio pedesetu. Sad želim predstaviti ljudima drugačiju stranu svoje glazbene osobnosti. Naravno da je to i veliki rizik, gubim brend Simply Reda koji nosim cijeli život, ali spreman sam ga preuzeti. Prestao mi je biti izazov pjevati bezbroj puta iste pjesme. Sada odlazim u drugačiji stil pa ćemo vidjeti kamo će nas odvesti. Eto, to mi je izazov.

Kako to da niste nikad napisali božićnu pjesmu?


Pa zapravo nisam imao priliku, nikad mi nije bilo u viziji kad sam pisao albume za Simply Red. Nedavno mi je moj menadžer predložio da napišem božićnu pjesmu. Napisao sam je zajedno sa svojim dugogodišnjim producentom i prijateljem Andyjem. Dogodila se vrlo brzo, počeli smo je raditi u rujnu. Sad kada imam obitelj, drugačije doživljavam Božić, i sad sam zapravo tek bio spreman napisati božićnu pjesmu. Kćer mi ima pet godina i sviđa mi se s njom oživjeti čar Božića.

Kako ste zadovoljni remixom vaše pjesme "Happy this Christmas" kojeg je napravio hrvatski producentski tim PlayOne, odnosno Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay u suradnji sa Zvonimirom Dusperom?


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Da mi se ne sviđa, nikako se ne bi našao na našem singlu, jako sam zadovoljan, dečki su napravili odličan remix i izvršnu produkciju. Osobno se ne petljam puno u taj dio produkcije, vjerujem svom timu ljudi i slušam kad je sve gotovo. U ovom slučaju vjerovao sam svom producentu Andyju Wrightu, koji me je putem svoje hrvatske agentice Petre Crnetić povezao sa Darkom Juranovićem i matičnom producentskom kućom PlayOnea "Svijet produkcije". Da, jako sam zadovoljan!Dajete li i inače pjesme na remixiranje?

Da, ukoliko se moj producentski i menadžerski tim s time slažu. Ali, rado to činimo, da. Na taj način dajemo izvrsnim mladim producentima priliku da promoviraju svoj zvuk kroz naše pjesme. Vrlo je zabavno slušati kako sve vaša pjesma može zvučati!

Kakvi su vam planovi za budućnost? Planirate li dolaziti u Hrvatsku, poslovno ili privatno?

Da, vjerujem da hoću. Trenutno imam puno posla, ali nadam se da će mi se ukazati prilika.

Kakav je za vas osjećaj biti suprug i otac? Kako ćete provesti Božić?

Pa, bit ćemo u Santa Monici, u Americi. Nažalost, daleko od zime i snijega, ali tamo smo jer moja šogorica treba roditi baš na Božić. Biti obiteljski čovjek je odlično, jako mi godi i mogu reći da je zaista sve ono što sam i priželjkivao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara