Gadno brate, gadno (1)

INTERNET je divna stvar jer je na njemu moguće naći apsolutno SVE. Ovog puta, potrudili smo se zaviriti u kutke weba koji otkrivaju kako ružnoća može biti zanimljiva.

Jedan poznati političar jednom je izjavio: "Kad nema rata, nogomet je najvažnija stvar na svijetu", a kako je danas ionako dan velikog derbija Dinama i Hajduka (inače, Dinamo je pobijedio s 2:0), koja tema može biti bolja za otvaranje Pandorine kutije najružnijih stvari na svijetu od nogometa?

Na siteu Uglyfootballers.com možete saznati sve što vas je ikad zanimalo o ružnim elementima nogometa (u estetskom, ne etičkom smislu), pa tako tu možete naći top-liste najružnijih nogometaša sa velikih nogometnih natjecanja (SP, Premier Liga...), fotografije ružnih nogometnih sudaca, galerija ružnih fanova.

Posebna kategorija su žene nogometaša koje su uz svoje slavne muževe smještene u podrubriku "Ljepotica i zvijer", gdje su završili i Predrag Mijatović i njegova prekrasna supruga Karen Mulder.
Kako se mi u Hrvatskoj volimo busati u prsa s našim nogometnim zvijezdama, ne možemo se žaliti kako smo izostavljeni. Naime, naš Robert Prosinečki uvršten u tim najružnijih nogometaša koji su ikad igrali na Svjetskom prvenstvu.


Reprezentacija najružnijih nogometaša koji su ikad igrali na SPu: Leighton, Socrates, Marcelo Balboa, Trifon Ivanov, Michael Reiziger, Alexi Lalas, Diego Maradona, Robert Prosinečki, Paul Breitner, Carlos Valderrama, Ronaldo Luiz Nazario da Lima.

Svaki igrač uvršten u neku od momčadi najružnijih ima svoj profil, gdje možete pogledati po nekoliko njegovih najboljih fotografija.

Mi vam u nastavku donosimo izbor nekoliko, po našem skromnom mišljenju, najuspješnijih fotografija sa uglyfootballers.com.


Lijevo: Dean Keily, bivši engleski reprezentativac
Desno: Trifon Ivanov, bugarski reprezentativac

 
Lijevo: Paul Mariner, bivši engleski reprezentativac
Desno: Ray Clemence, bivši engleski reprezentativac


Lijevo: Steve Tutill, bivši engleski reprezentativac
Desno: Frank LeBoeuf, francuski reprezentativac


Nekoliko "bisera" iz kategorije ružni navijači.


Nekoliko "bisera" iz kategorije ružni navijači.

>>> Gadno brate, gadno (2)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara