Gaga napokon iskreno o nastupu s Cooperom na Oscarima: "Htjeli smo da to vidite"

Gaga napokon iskreno o nastupu s Cooperom na Oscarima: "Htjeli smo da to vidite"
Screenshot: YouTube

NAKON što se već danima nagađa o tome jesu li Bradley Cooper i Lady Gaga u vezi, o emotivnom nastupu na Oscarima koji je potaknuo nagađanja progovorila je Lady Gaga u talk showu Jimmyja Kimmela.

"Najprije želim reći da su društvene mreže WC interneta", započela je Lady Gaga. "Vidjeli ste ono što smo mi željeli da vidite. To je ljubavna pjesma. To je ljubavna priča i mi smo naporno radili na njoj", rekla je Gaga. 

Dodala je i da je Cooper imao točnu viziju kako to sve treba izgledati. "Imala sam ruke i oko Tonyja Bennetta zadnje tri godine. To radiš kad pjevaš ljubavne pjesme", tvrdi Gaga.

Izvori bliski njima tvrde da je Cooper namjerno htio stvoriti povezanost među njima ispred i iza kamera. No ubrzo su se pojavila šuškanja da je ta povezanost postala toliko velika da je rezultirala Gaginim prekidom zaruka te da među njima postoji ljubav.

"Hollywoodom se šuška da je Gaga pala na Coopera tijekom priprema za snimanje te snimanja i da je nastala emocionalna energija koja se može vidjeti na ekranu. On je htio autentičnu ljubavnu priču na ekranu", tvrdi izvor za Page Six.

"Gaga je ranjiva glumica", dodao je.

Inače, šuška se da su Cooper i Gaga bili veoma bliski i nakon dodjele Oscara te da se glumac više družio s pjevačicom nego sa svojom djevojkom Irinom Shayk.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara