Gdje je Adriana? Otkad je Ćaleta-Car potpisao za Marseille, njegova cura kao da je nestala

Gdje je Adriana? Otkad je Ćaleta-Car potpisao za Marseille, njegova cura kao da je nestala
Foto: Instagram

MLADI Šibenčanin Duje Ćaleta-Car potpisao je petogodišnji ugovor s francuskim Marseilleom, a slavni francuski klub njegov je dolazak potvrdio na društvenim mrežama, i to kratkim videom Dujinog prvog dana u Francuskoj.

Međutim, dok je Duje trenutno hit na profilu Marseillea, njegova djevojka Adriana Đurđević posljednjih je dana utihnula na društvenim mrežama, gdje je inače veoma aktivna.

Adriana je posljednju fotografiju na Instagramu objavila prije četiri dana, a riječ je bila o fotki iz Rusije gdje je bodrila svog dečka reprezentativca tijekom skoro svake utakmice.

Za razliku od nekih drugih žena i djevojaka hrvatskih reprezentativaca, Adriana nije bila ni na dočeku Vatrenih u Zagrebu, nego je na Instagram Storyju objavljivala scene s dočeka koji je pratila preko TV-a.

Je li se dubrovačka pravnica posljednjih dana posvetila svom pet godina mlađem dečku i pomagala mu da se prilagodi novoj sredini ili je u pitanju nešto drugo, sigurno će se brzo doznati jer teško da će Adriana još dugo izdržati bez objava na društvenim mrežama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara