"Gdje je ta rušiteljica obitelji Angelina?"

TRENUTO najpopularniji holivudski par nedavno je u Berlinu doživio vrlo neugodno iskustvo koje je zahvaljujući njihovim privatnim tjelohraniteljima ipak završilo dobro za njih.

Brad i Angelina su opušteno večerali u berlinskom restoranu Nola kad im je iznenada prišla ljutita obožavateljica serije "Prijatelji" i pred gostima restorana počela glasno vikati "Gdje je ta rušiteljica obitelji Angelina?"

Pomahnitala žena, odjevena u majicu sa slikom likova iz "Prijatelja" pokušala je prići Angelini i pljusnuti ju, ali su je spriječili glumičini tjelohranitelji te su ju zadržali dok se par nije smjestio u svoj automobil i napustio ugostiteljski objekt.

Angelina je na putovanje u Njemačku sa sobom povela i svoje dvoje usvojene djece, sinčića Maddoxa i kćer Zaharu, no oni su za vrijeme incidenta bili kod svoje paziteljice pa su bili pošteđeni neugodnog iskustva.

Jolie i Pitt ove godine očekuju svoje prvo dijete, a sve češće glasine o njihovom vrlo skorom vjenčanju Jolie je nedavno demantirala dodajući kako o tome još nisu razgovarali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara