Gemma Atkinson u seksi izdanju za Ultimo

GEMMA ATKINSON pridružila se pjevačicama grupe Girls Aloud, Sarah Harding i Kimberley Stewart, kao zaštitno lice donjeg rublja marke Ultimo. Dvadesetdvogodišnja glumica koja je do sada glumila tek u nekoliko serija odlučila je na ovaj način promovirati svoje ime. U reklamama i promotivnim katalozima zamijenila je Petru Nemcovu koja je bila dosadašnje zaštitno lice Ultimove kolekcije za žene s većim grudima.

Gemma kaže kako je oduševljena time što će biti, ne samo lice nego i glasnogovornik ove kolekcije. "Oduševljena sam, kolekcija je fantastična, zbog velikih košarica je praktična, ali još uvijek seksi, obožavam je", izjavila je. "A u rublju zasigurno neću samo ja uživati, ono će začiniti moj ljubavni život", dodala je Gemma, "jer kada se djevojka osjeća seksi, obično i njen dečko dobiva nagradu".

Gemma Atkinson poznata je po tome što je na počecima svoje karijere hodala s nogometašem Manchester Uniteda, Cristianom Ronaldom, a trenutno je u vezi sa starim-novim dečkom, također nogometašem, Marcusom Bentom. 

N.D.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara