Geni kameni: "Keira nije anoreksična, vitku je figuru nasljedila od oca"?!

MAJKA britanske glumice Keire Knightley, Sharman Macdonald, napala je paparazze i medije koji 23-godišnju glumicu nazivaju anoreksičarkom navodeći kako je Keira svoju ultra tanku figuru naslijedila od svog oca, 62-godišnjeg Willa Knightleyja. Sharman tvrdi kako njezina kći nikada nije bila na dijeti, već da se samo hranila po specijalnoj metodi, visokoproteinskim napitcima i ugljikohidratima, kako bi održala svoju tanku liniju.

Sharman je ispričala kako Keira mora jesti "k'o konj" da bi se održala na zdravoj težini. "Keira je oduvijek bila vitka. Svoju je figuru naslijedila od oca koji je također visok i mršav", rekla je Sharman i dodala kako se Keira morala pridržavati posebnog tretmana hranjenja koji joj je omogućio da "nabaci" nekoliko kilograma za ulogu Guinevere u filmu King Arthur iz 2004. godine. No, taj je tretman za Keiru sadržavao manje hrane nego što glumica inače konzumira zbog čega je, umjesto da dobije na težini, izgubila na kilogramima, pa je takvo hranjenje prekinuto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To što mediji pišu o mojoj kćerki i kako se prema njoj odnose jedna je vrsta maltretiranja. Znam da ja osobno na to ne mogu utjecati, ali bih voljela da to prestane. Keira nikada nije imala poremećaj u hranjenju. Ja sam duboko upoznata sa anoreksijom jer su od nje bolovale moja baka i prabaka, a u školi sam imala mnogo prijateljica koje su se borile sa istim problemom. To je ozbiljna stvar i takve glasine ne uzimam olako", priznala je Sharman.

Prošle je godine Keira ispričala kako je od svoga liječnika zatražila savjet kako "nabaciti" nekoliko kila. "Rekao mi je da bih trebala jesti gomile brze hrane, prestati sa tjelovježbom i piti mnogo sokova ako želim doći na veličinu 12, no ništa od toga nije zdravo za mene. Moje tijelo je prirodno vitko i ja u vezi toga ništa ne mogu napraviti", ispričala je glumica.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara