Genijalac Manu Chao obećao: U Puli ću svirati više od dva sata!

GLAZBENA zvijezda Manu Chao nastupa u pulskoj Areni 8. srpnja, a fanovima je obećao kako će ova glazbena poslastica zasigurno trajati više od dva sata, iako je uobičajeno da glazbenici svjetskog glasa svoje koncerte ograničavaju na maksimalnih sat i pol vremena žive svirke. Manu Chao, genijalni glazbenik organizatore koncerta, udrugu Multikultura koji ove godine i ovim koncertom slave svoju desetu godinu postojanja, oduševio je svojom skromnošću i nepretencioznošću - jedan od zahtjeva glazbenika je da ne bude smješten u luksuznom hotelu, a o limuzinama, šampanjcima i backstageom ispunjenim ružama nije bilo ni govora.

Manu Chao  je izričito tražio da svira u neponovljivom ambijentu Arene u Puli, uz cijenu karte od 200 kuna, a kako bi to omogućio sebi i fanovima, sam je snizio cijenu svojega honorara. Da je zaista zvijezda neobičnih zahtjeva potvrđuje i njegov antiglobalistički pogled na svijet - poznat je i po tome da na svojim konceratima ne dozvoljava reklamiranje multinacionalnih brandova, već samo lokalnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Manu Chao je višestrani umjetnik, pjeva na engleskom, španjolskom, francuskom, portugalskom i  arapskom jeziku, njegovi albumi pršte od energije, a urnebesni live nastupi jamče vrhunsku zabavu, u što se hrvatska publika mogla uvjeriti prije nekoliko godina. ombinacijom raznih glazbenih stilova, stvarajući novu glazbenu formu koristeći bogatstvo kulturne raznolikosti svijeta Manu Chao i nedavni gost Splita, Sergent Garcia predstavljaju se kao originalne figure u suvremenom glazbenom svijetu. Manu Chao će svoj glazbeni stil i spektakularan koncertni nastup izvesti 8. srpnja u jedinstvenom koncertnom prostoru, pulskoj Areni!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara