George Clooney se ženi Elisabettom Canalis

Tekst: I.M.L.
Foto: JLP

HOLIVUDSKA zvijezda i jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu George Clooney bi se do Božića trebao vjenčati sa svojom djevojkom, televizijskom voditeljicom i glumicom Elisabettom Canalis, javljaju talijanski mediji.

Vjenčaju će, prema najavama, prisustvovati oko 200 gostiju, među kojima i Matt Damon, Julia Roberts, Cindy Crawford, Michaela Douglasa te Brad Pitt i Angelina Jolie. Kako bi izbjegli paparazze, 48-godišnji George i 30-godišnja Elisabetta će se vjenčati na ekskluzivnom krstašu MSC Fantasia sa 23 kata, četiri restorana, kazalištem i nekoliko kino dvorana. Brod je izgrađen u Italiji, par namjerava slaviti u vodama ispred Portugala.

Lijepa talijanka sa Sardinije i poznati glumac su se zaljubili u Rimu u srpnju, a prvi puta su javno pokazali svoju vezu na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala gdje je Clooney promovirao svoj novi film "Men Who Stare At Goats". George je u braku bio samo jednom i to s glumicom Talijom Balsam, od 1989. do 1993. godine. Nakon toga je izjavio kako se više nikada neće ženiti niti će imati djecu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara