George Clooney u vezi s Pamelom Andreson?

Početkom siječnja oskarovac George Clooney unajmio je privatnu sobu u jednom kalifornijskom restoranu, a uskoro mu se pridružila nekadašnja zvijezda "Baywatcha". Par je večerao, pala je i koja čaša vina, a Pamela je, navodno, na kraju druženja Clooneyu sjela u krilo, te su tako ostali neko vrijeme.

Nekoliko dana nakon toga, viđeni su kako zajedno šetaju svoje kućne ljubimce, pa Amerika sad svakodnevno čita o novom zvjezdanom paru, iako ni George ni Pamela nisu potvrdili navode medija. Izvori bliski njima potvrđuju da su zaljubljeni, ali žele da to, barem zasad, ostane između njih. Navodno je George taj koji inzistira na tajnosti, jer se želi uvjeriti da je Pamela prava žena za njega, a ne "istrčati" s pričom o vezi da bi je nakon mjesec dana demantirao.

Čini se da Pameli ne treba predah između veza, pa čak i brakova. Glumica i starleta se nedavno, nakon tri mjeseca braka, razvela od glazbenika Kida Rocka, a već nekoliko dana nakon potpisivanja papira mediji su je počeli povezivati s brojnim drugim muškarcima.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara