George iz Seinfelda brani finale GOT-a: "Znam nešto o razočaranim fanovima..."

George iz Seinfelda brani finale GOT-a: "Znam nešto o razočaranim fanovima..."
Foto: Press

FANOVI Igre prijestolja i dalje raspravljaju o posljednjoj sezoni i kraju serije, a svoje mišljenje o finalu dao je i Jason Alexander, mnogima poznatiji kao legendarni George Constanza iz Seinfelda.

Prema mnogima jedan od najboljih sitcoma svih vremena, Seinfeld je trajao devet sezona, a završio je 1998. epizodom u kojoj glavna četvorka završi u zatvoru jer je prekršila zakon dobrog samaritanca.

Iako je Seinfeld svoje likove uvijek prezentirao kao sebične i manjkave, fanovi nisu bili spremni vidjeti ih u zatvoru. O tom finalu i dalje postoje podijeljena mišljenja, a tako će, čini se, ostati i s Igrom prijestolja.

Embed from Getty Images

Alexander je na Twitteru napisao da zna ponešto o finalima i razočaranim fanovima, a zatim zahvalio čitavoj postavi Igre prijestolja te im poručio da su svi bili fantastični.

Kasnije je dodao da mu se finale Seinfelda zapravo sviđalo, ali da još uvijek sluša s**nja o tome, više od 20 godina poslije.

Oko finala Seinfelda ne slaže se ni cijela postava. Julia Louis-Dreyfus, koja je glumila Elaine Benes u seriji, 2015. tijekom gostovanja kod Lettermana izrazila je razočaranje finalom.

Na kritike Igre prijestolja koje ne staju, ovih dana osvrnuo se i Casey Bloys, šef programa HBO-a. On je rekao za Variety da je u nekoj mjeri to i očekivao.

"Za tako veliku seriju jednostavno nema načina da zadovoljite svakoga. Ljudi se dijele na one kojima se sviđa i one kojima se ne sviđa. To je očekivano. Mislim da je ekipa prizemljila ogroman avion i napravila sjajan posao. No nikad nećete usrećiti sve niti bi to trebao biti cilj."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara