George Michael u londonskom parku uhvaćen sa sredovječnim vozačem kamiona

George Michael u londonskom parku uhvaćen sa sredovječnim vozačem kamiona

GEORGE MICHAEL,  43-godišnja britanska pop-superzvijezda je 1998. godine bio prisiljen na šokantno priznanje vlastite homoseksualnosti nakon što ga je losanđeleska policija uhvatila pri "nepristojnom ponašanju" u jednom javnom zahodu koji je služio kao okupljalište osoba "alternativnog životnog stila".

Michael otada tvrdi da već godinama živi u "stabilnoj vezi" s Kennyjem Gossom, te se špekuliralo kako će se ove godine vjenčati.

Međutim, umjesto vjenčanjem, Michael je stranice tabloida punio incidentima vezanim uz konzumaciju droge, zbog kojih mu je, tvrde poznanici, nekoliko puta bio ugrožen život. Za Michaela se već godinama zna da boluje od depresije, ali i da je sklon "riskantnom" i "neodgovornom" ponašanju.

Michael se, kako tvrdi tabloid "News of the World", nije otresao ni navika zbog kojih je uhićen u Los Angelesu. Posljednji takav slučaj se zbio u utorak kada su ga reporteri uhvatili u parku Hampstead Heath, zloglasnom noćnom okupljalištu homoseksualaca željnih brzih jednokratnih pustolovina.

Michael se pred očima svjedoka ljubio i grlio s jednim muškarcem u grmlju, da bi sve to prekinuo kada je shvatio da su oko njega novinari. Bijesan i posramljen, izderao se na njih rekavši da je to "njegova kultura i da oni to ne razumiju", te odmah požurio do svog "Mercedesa" s kojim se poslije odvezao u svoj dom u luksuznoj superelitnoj četvrti Hampstead.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema novinarima je, pak, nešto susretljiviji bio njegov partner, 58-godišnji nezaposleni vozač kamiona Norman Kirtland. Nakon što su njegov kombi dopratili do Brightona, ljubazno im je otvorio vrata svog doma na obali mora koji je opisan kao "mjesto prepuno otpada i prljavog rublja".

Kirtland tvrdi da uopće nije imao pojma da se seksa sa Georgeom Michaelom, ali da mu je za oko zapao pjevačev ten, te se raspitivao o njegovom etničkom podrijetlu. Michaela je, pak, navodno zanimalo zašto je njegov partner radi "tih stvari" morao dolaziti iz Brightona, na što mu je kamiondžija odgovorio da u Brightonu "nije sigurno" i da se bojao da mu ne prerežu vrat.

Michaelovi prijatelji, pak, cijeli incident tumače prevelikom konzumacijom kanabisa koji mu je uništio "moć rasuđivanja" te se boje da će pjevač jednom "stradati" prilikom takvih kasnonoćnih susreta.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara