Gerard Butler ponovo došao u Beograd, ali nije se javio niti jednoj djevojci

Tekst: N.Š.
Foto: Alo

GERARD BUTLER toliko je uživao tijekom svog nedavnog boravka u Srbiji da je odlučio ponovo navratiti u Beograd, javlja srpski Alo. Holivudski glumac navodno je ovih dana došao u Srbiju u privatnom aranžmanu, jer su mu se svidjeli ljudi i noćni život Beograda koji je iskusio za vrijeme snimanja filma "Coriolan". "Otputovao je tajno i već danima uživa s ekipom filma u brojnim restoranima i klubovima. Ono što je najzanimljivije, nije se javio niti jednoj od djevojaka koje su povezivali s njim tijekom snimanja filma", rekao je izvor za Alo. Butler je navodno obišao i splavove, a zadržao se u "Fristajleru" i "Mima baru" kojeg, kako tvrdi srpski medij, drži njegov prijatelj i kolega Mima Karadžić.

Rakija i ispumpavanje želuca

Slavni se glumac prije tri tjedna velikom proslavom oprostio od Beograđana i uputio u smjeru Dubrovnika gdje se zadržao tek dan - dva te navodno nije ni silazio s jahte, usidrene u marini. Srpski su mediji redovito izvještavali o Butlerovim pustolovinama u glavnom gradu Srbije, a lokalne su ljepotice hrlile u klubove ne bi li upoznale slavnog glumca. Zbog tulumarenja i žestoke rakije, Gerard je završio i na ispumpavanju želuca, no nakon toga je nastavio s provodima kao da mu ništa nije bilo.

Kupovina piratskih CD - a

Osim u noćnom životu, uživao je i u "dnevnoj ponudi" Beograda pa je tako nekoliko puta navratio i na teniski turnir Srbia Open. Tamo se upoznao s Novakom Đokovićem i žustro navijao za vrijeme meča. Viđen je i na ulicama Beograda kako kupuje piratske CD-e svojih filmova što samo pokazuje koliko se stopio s mentalitetom lokalaca.

Agenti ga žestoko kritizirali zbog provoda u Srbiji

Njegovi su agenti navodno bili bijesni zbog Butlerovih pustolovina u susjednoj nam državi. Bili su vrlo nezadovoljni činjenicom da je u javnosti ispalo kak je u Beograd došao samo da bi se zabavljao. Razbjesnile su ih i slike na kojima s ljubi s jednom djevojkom na ulici, no njihova reakcija očito nije spriječila glumca da ponovo posjeti grad koji mu je toliko prirastao srceu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara