Gibonni u rekordnom roku rasprodao Dom sportova

U SUBOTU je u Zagrebu prodana i posljednja ulaznica za koncert "Zagrebački mirakul live". Samo 7 dana je bilo potrebno da Gibonni rasproda Veliku dvoranu Doma sportova, tako da se u subotu pred kraj radnog vremena po Zagrebu uzaludno tražila još poneka preostala ulaznica za taj glazbeni spektakl koji će se održati 12. veljače.

Preko 75.000 prodanih primjeraka Gibonnijeva albuma "Mirakul" bila je solidna osnova za interes Gibonnijeve zagrebačke publike koja je poželjela konačno sve to vidjeti i uživo. A na koncert, kao i na onaj u Opatiji, zaista dolazi prvoklasna skupina svjetskih glazbenika.

Da još jednom ponovimo, s Gibonnijem će uživo svirati izvrsna ritam-sekcija: bubnjar Manu Katche i basist Tony Levin.

Svi glazbenici dolaze 10. veljače avionima Croatia Airlinesa, a boraviti će u hotelu Panorama. Tamo će glazbenici ne samo spavati i jesti, ali i vježbati prije koncerta.

Gibonni sa svojim bendom dolazi dan ranije iz Skopja, gdje 8. veljače - zajedno sa svojim prijateljem Vlatkom Stefanovskim isporučuje po prvi puta makedonskoj publici pregršt svojih pjesama.

Nakon zagrebačkog koncerta kompletna postava se seli u Ljubljanu da u tamnošnjem Tivoliju zaokruži slovenski dio projekta ‘Mirakul’.

Zbog iznimnog interesa manji broj preostalih karata, sa prodajnih mjesta izvan Zagreba, biti će u prodaji na sam dan koncerta na blagajni velike dvorane Doma Sportova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara