Gisele Bundchen "zabrinuta" za dolar, pa plaću želi samo u eurima

JEDNA od najpoznatijih manekenki na svijetu opet privlači pozornost svojim neobičnim zahtjevima - sve poslodavce koji su joj u zadnjim mjesec dana honorar isplatili u dolarima zamolila je da novac promijene u eure, a njena sestra objasnila je zašto se brazilska zvijezda odlučila na takvo nešto. "Ugovori su trenutno puno atraktivniji u eurima, jer je sudbina dolara neizvjesna", izjavila je Patricia Bundchen, kojoj je atraktivna Gisele povjerila brigu o karijeri.

27-godišnja kraljica piste poznata je po ljubavi prema novcu i visokim zahtjevima - ranije ove godine najpoznatiji svjetski lanac donjeg rublja, Victoria's Secret, otkazao joj je suradnju jer je, kako tvrde, tražila previše novca. Ipak, Gisele se nema razloga brinuti, jer zainteresiranih brandova za njeno lijepo lice itekako ima, a svi su ovih dana primili neobični zahtjev od njezine sestre i menadžerice.

Proctor&Gamble, za koje Gisele reklamira nekoliko proizvoda, tako su zamoljeni da izdašne honorare ubuduće dostavljaju u eurima, a slični zahtjev, kojeg je uime brazilske ljepotice potpisala njena sestra i menadžerica Patricia, primili su i njeni ostali suradnici.

Časopis Forbes nedavno ju je proglasio najbolje plaćenom manekenkom na svijetu, jer godišnje od hodanja pistom i poziranja za časopise i brandove zaradi više od 21 milijun eura.

D.K

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara