Glazba Pipsa caruje mobitelima u Hrvatskoj

IAKO tek nekolicina zaljubljenika u njihov rad zaista kuže što zapravo Pips, Chips & Videoclips žele reći novim projektom, oni punom parom nastavljaju promovirati novi album "Pjesma za gladijatore", a ovog puta u priči im se pridružio i uvijek dobrodošao T-Mobile, zahvaljujući kojem njihova nova umotvorina ima i zavidnu tehničku podršku.

"Mobilna tehnologija odličan je put kojim se glazbeni izvođači mogu efikasnije i brže približiti svojim slušateljima", rekao je Johan Buse, član Uprave i glavni direktor za marketing, koji je javnosti prezentirao novitete u suradnji T-Mobilea i Pipsa. Doista, u vrijeme u kojem pirati zadovoljno trljaju rukama, a diskografi bagerima gaze višak CD-eva, glazba s mobitela i nije tako loš izbor, a Pipsi će ju promovirati na predstojećoj turneji.

Turneja nazvana "Fafaneštajn tour 07" započinje 8. studenog koncertom u klubu Kasino u Slavonskom Brodu, a nastavlja se u još šest gradova, u kojima će Pipsi svojim obožavateljima prenijeti novu glazbenu filozofiju koju toliko potenciraju u svom novom zvuku, ali i pojavi.

D.K.
Foto: I.L.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara