Gledatelje razbjesnila žena koja djecu u osnovnoj školi uči o masturbaciji

Gledatelje razbjesnila žena koja djecu u osnovnoj školi uči o masturbaciji
Screenshot: Youtube

GLEDATELJI emisije This Morning razbjesnili su se nakon što je edukatorica za seks Kate Dawson tijekom gostovanja ustvrdila da bi djeca u osnovnoj školi trebala učiti o masturbaciji. 

Kate je objasnila da posjećuje škole kako bi djecu učila o vaginama i penisima te im čak pokazuje živopisne replike da bi ih to potaknulo da se osjećaju ugodno sa svojim tijelom. 

"Većinom radim u srednjim školama, ali kad dođem u osnovne škole, mislim da je jako važno razgovarati o tome da je normalno istraživati svoje tijelo u privatnosti ako to želiš i da je to ponekad ugodan osjećaj", tvrdi ona. 

Dodala je da je osobito bitno pokazati djevojčicama da njihove vagine izgledaju posve normalno. 

"Često susrećem djevojke koje su zgrožene svojim vaginama. Izložene su velikom pritisku da vagine moraju izgledati na određeni način. Gotovo nikad ne vidimo kako izgledaju genitalije drugih ljudi, osim u pornićima, a ljudi u pornićima dobivaju posao zbog tipa tijela koje imaju", kaže Kate. 

 

Iako je rekla da obično podučava djecu od najmanje 11 godina, u emisiji se postavilo pitanje trebaju li osmogodišnjaci učiti o seksu. 

Gledatelje je, sudeći po komentarima na Twitteru, ova tema prilično razljutila. 

"Osmogodišnjake ne treba učiti masturbaciji. Pustite ih da uživaju u svojoj nevinosti bar do srednje škole."

"Zaboga, pustite djecu da budu djeca, ionako danas prebrzo odrastu. S osam godina su debelo premladi da slušaju o seksu i masturbaciji u školi."

"Ovo je jednostavno pogrešno. Zašto bi osmogodišnjake učili o tome?"

"Pustite djecu da budu djeca. Ne moraju imati pojma o drkanju s osam godina."

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara