Gledatelji bijesni na žiri: "Neću ni gledati dalje, vidi se da je namješteno"

Gledatelji bijesni na žiri: "Neću ni gledati dalje, vidi se da je namješteno"
Foto: Press

POZORNOST u zadnjoj audicijskoj emisiji Supertalenta izazvao je nastup pjevača Željka Novosela koji se prijavio čak peti put. 

"Vi ste očito, kao ja, predodređeni da zabavljate narod", rekla mu je Maja Šuput, no svejedno ga nije pustila dalje te mu je poručila: "Sigurna sam da se vidimo i dogodine."

"Siguran sam da postoji razlog zašto niste prošli, ali ne mogu se oteti tom dojmu da nagradim vašu upornost i želju za neodustajanjem", rekao je Bilman. 

"Koliko sam ja u žiriju, toliko ćete vi od mene dobivati da", bio je kratak Janko. 

Martina je na kraju presudila svojim ne, pa Željko ni ovaj put nije uspio proći dalje. 

 

Brojnim se gledateljima ova odluka nije ni najmanje svidjela, a svoje su nezadovoljstvo izrazili na Facebooku. Mnogi su komentirali kako su razočarani žirijem, a neki su čak tvrdili da je sve namješteno. 

"Ono kad Maja reče NE nekome tko pjeva neusporedivo bolje od nje", "Katastrofalan žiri... Dalje neću ni gledati", "Dobro piva ima godine nek čovik uživa svejedno poslije biraju tko ide u polufinale mogli su ga pustiti bar ode kakve su gluposti puštali ovo je baš sramotno da nisu njega", "Molim vas nek Maja otpjeva to ako može...naravno da ne može", "Predivan glas, a Martina i Maja su postale odvratne", "Ne znam koje kriterije žiri nagrađuje, čovjek super bio", "Baš razočarana!! Volim gledati Supertalent, ali sad me žiri totalno razočarao... Vidi se da je sve namješteno. Dok oni koji ne zavrijede prođu, oni koji zavrijede ne prođu", "Jesmo li mi i žiri gledali isti nastup?? Očigledno se prolaz daje samo određenoj vrsti kandidata", "Preporučila bi gospodinu da se prijavi u neki strani supertalent jer ovdje je žiri totalno nerealan i nepravedan", nizali su se komentari. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara