Gledatelji bijesni zbog prolaska Višnje Pevec: "Katastrofa, jednostavno preloše"

Gledatelji bijesni zbog prolaska Višnje Pevec: "Katastrofa, jednostavno preloše"
Foto: RTL

NASTUP Višnje Pevec u RTL-ovom showu Zvijezde izazvao je podijeljene reakcije. Žiri je Višnju pustio dalje, a mentorica joj je Nina Badrić. S druge strane, gledatelji nisu najbolje reagirali.

"Draga Višnja vi dobro pjevate ali zvijezde nisu za vas.Pustite djecu neka uživaju", "Nemam ništa osobno protiv nje ali nije baš dobro ovu pjesmu otpjevala, a svi članovi žirija su navijali za nju, dok drugi kandidati kad bi ovako otpjevali ne bi prošli dalje, dakle ispada ko da se znalo tko će doć na pozornicu", "Ma katastrofa, jednostavno preloše. Jedino Andreja otvoreno rekla što misli. Ne znam tko ju forsa uopće" i "Cila pisma u krivom tonalitetu, puno falševa, ali eto... Trebala je pivati 'zvali su me crna Višnjaaaaa', komentari su čitatelja Indexa.

 

S druge strane su oni kojima se njen nastup svidio.

"Višnja je predivna i prekrasna, i meni je uljepšala večer", kažu.

Supruga Zdravka Peveca smatra da ponovno ima priliku zasjati na hrvatskog estradnom nebu.

"Vi ste već zvijezda i ne znam što radite u ovom showu!?", upitao ju je Huljić, a iako su se svi podignuli u foteljama, Jacques se na kraju spustio.

"Ako možemo nešto ispraviti kod vas, to je vokal s manjim nedostacima", rekao joj je Grašo, a on je svoje mentorstvo prepustio Nini ili Jacquesu.

"Kada bi ostali kandidati imali vaše srce i posvećenost i želju da uspiju, bili bi bolji. Divim se vama i vašoj vjeri u ljude i dobro", rekla je Višnji Nina te je uzela u svoj tim.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara