Gledatelji imaju zamjerke na Ples sa zvijezdama: "Ovaj show je negledljiv"

Gledatelji imaju zamjerke na Ples sa zvijezdama: "Ovaj show je negledljiv"
Foto: Nova TV

SUDEĆI po broju komentara na Facebooku, gledanost druge emisije Plesa sa zvijezdama nije pala, iako su prošle nedjelje gledatelji službene stranice showa zasuli kritikama. Neke od njih ponavljaju se i ovog puta, no očito je mnogima teže ne gledati show nego ga gledati.

Najveća zamjerka i ovog puta jest trajanje emisije, odnosno velik broj reklama koje su ubačene u nju.

"U 3 sata showa, ne znam ima li sve skupa 30 minuta plesa. Razvukli preeeeviše. Čudan odabir glazbe", poručila je jedna gledateljica, a druga se složila s njom: "Radi reklama ovaj show je nažalost negledljiv".

Nekima nisu samo reklame problem.

"Stvarno previše reklama, moglo bi završiti do 22 sati. Treba ukinuti žiri da ne priča puno nego da da izjavu 2 puta. Grozno", tvrdi gledatelj.

 

Druga velika zamjerka je voditelj emisije Janko Popović Volarić koji se, iako je mnogima bio genijalan u Supertalentu, u ovoj emisiji još nije opustio.

"Daj maknite Janka, takav sirovi antitalent za vođenje je prestrašan. Jednostavno - strašan užas, nek mu netko prikrati muke i makne ga iz emisije", samo je jedna od sličnih kritika na Jankov račun.

Ipak, glumac i voditelj kojeg su Indexovi čitatelji izabrali za najpoželjnijeg neženju, ne mora strahovati za egzistenciju.

"Janko,ako dobiješ otkaz dont worry, uvijek možeš voditi mene... Kroz život... Hahaha", poručila mu je jedna gledateljica.

Na kraju je kritike pobrao i sinoćnji rasplet showa po kojem su ga nakon duela napustili Ana Vučak Veljača i njen mentor Mario Ožbolt, a ostali su Marko Grubnić i njegova mentorica  Ela Vuković.

"Ana je bila daleko bolja od Marka, po meni. Pogotovo u dvoboju gdje je on doslovno stajao statičan", tvrdi gledatelj.

"Ovaj par nije treba ispast! Ali isto tako, žiri im je dodijelio poprilično niske ocjene s obzirom na pokazano", slaže se drugi.

Neki su malo radikalniji: "Šteta što su ispali tako da mi se zgadilo i nemam više nikakve volje gledati ovo sranje... A dobro je počelo".

S druge strane, Marko Grubnić zamjerio im se svojim komentarom nakon što je doznao da je među onima s najmanje bodova. "Nije ni čudo s obzirom u kakvoj državi živimo", prokomentirao je i naljutio gledatelje.

"Marko ima nešto protiv ove države !?! Ne bi on više u njoj plesao", poručili su mu neki, dok su drugi dodali: "Mislim da će im biti to zadnja emisija jer on u takvoj državi živi."

Nekima se ne sviđaju neki drugi elementi emisije.

"Žiri drzak i previše perverzan. Komentari su dno dna, ono skidanje hlača i ostalo ne pripada emisiji koju gledaju obitelji, a Ana i Mario su bili odlični! Sputavaju ih jer su kao najmlađi", tvrde.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara