Gledatelji popljuvali Doru: "Neslušljivo, a jedinom malcu s glasom nabiju krila"

Gledatelji popljuvali Doru: "Neslušljivo, a jedinom malcu s glasom nabiju krila"
Foto: Pixsell/Nel Pavletić

ROKO BLAŽEVIĆ pobijedio je na Dori i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Izraelu, no ta odluka, koju su zajedno donijeli žiri i gledatelji natjecanja, mnoge je posvađala na društvenim mrežama.

I dok su Rokovi pjesmu The Dream neki nazvali plagijatom, kao i već viđenu koreografiju na Eurosongu, drugi se nisu mogli oteti dojmu da je pobjedu trebao odnijeti netko drugi.

"Opet krađa! Lorena je trebala pobijediti", komentirao je jedan korisnik Facebooka, a mnogi su se s njim složili. No više nego protiv pobjedničke pjesme, gledatelji Dore imali su protiv Rokovih krila. "Previše isforsirana pjesma, gdje je cilj bio pokazati glasovne mogućnosti. Pjesma mora biti više od glasa, u ovom slučaju to nije. A krila koja su gotovo veća od njega su nakaradna", jedna je od reakcija.

"Nadam se da će mu skinuti ova glupa krila", "koja debilna krila", redali su se komentari na Rokov stajling, a mnogi su se počeli šaliti kako Izraelu ovime vraćamo za propali posao s avionima.

Brojni gledatelji izvođačima su zamjerili i što su mahom pjevali na engleskom jeziku, a neki su naveli i kako im je najbolji nastup bio - Mije Negovetić i Dine Jeslusića.

Naravno, našlo se i onih koji žele svoju subotu natrag. "Nadam se da će Dora biti svakih 8 godina, zgadili ste mi subotu", "užas, nikad gore, negledljivo", još su neki od komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara