Gledatelji Supertalenta bijesni: Ovaj show nema smisla, čisti promašaj, užas

Gledatelji Supertalenta bijesni: Ovaj show nema smisla, čisti promašaj, užas
Foto: Nova TV

AKO STE mislili da su posljednja tri finalista Supertalenta prošla dalje bez negodovanja gledatelja, prevarili ste se. Čim je u finale ušao Dječji zbor glazbene škole Varaždin, moglo vam je biti jasno da će se komentirati na društvenim mrežama.

"Ne promijene li se pravila i konačno prestanu puštati ove silne grupe, ovaj show nema smisla ni naziva. Čisti promašaj, negledljivo, odnosno predvidljivo...", žale se gledatelji.

"Užas, jadno do kraja, na što je spao taj tzv. najgledaniji show, nema veze ni s čim, grupne izvedbe ne bi smjele biti uopće na natjecanju...jer upravo ova gomila rođaka do 16. koljena odlučuje", tvrde.

"Svaka škola ima takav zbor, nisu ni u polufinale trebali proći. Mali Matej zasluženo u finalu. Dečko na rolama je isto bio fantastičan, kao i onaj par... Šteta za njih", još je jedan od komentara.

"Mislim da je onaj bračni par na rolama puuuno više zaslužio finale ali eto nemaju glasače rodbinske u Hr pa ne mogu ni proći dalje..... Bljak. A Duo svaka im čast! Bellissimo!", misle gledatelji.

"Svako selo ili grad ima takav zbor. Hoćeš crkveni, glazbene škole ili školske priredbe! Od svega ovo je najmanje za supertalent! Smiješno!" oštri su neki.

Drugi imaju i konkretne prijedloge.

"Sljedeće sezone ili zabraniti više od 5 osoba po prijavi ili u polufinale staviti u istu emisiju sve te grupe i zborove... Ljudi imaju očitu matematičku prednost samom pojavom na pozornici što se tiče glasova publike, a da ne pričam o ovim derištima od 7-8 godina čiji roditelji svoje komplekse jer ništa nisu ostvarili u životu rješavaju tako da njih forsiraju i traže od kompletne rodbine i poznanika da glasaju za njih", pišu.


"Ti zborovi i plesne skupine trebaju nastupati u revijalnom dijelu baš kao i pjevači ako se već žele pokazati", dodaju drugi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara