Glumac Jake Gyllenhaal s dečkom posvaja dijete?

Glumac Jake Gyllenhaal s dečkom posvaja dijete?

BIVŠI agent holivudskih zvijezda Jonathan Jaxson otkrio je medijima kako njegov nekadašnji klijent, glumac Jake Gyllenhaal, homoseksualac, a javnosti to navodno namjerava priznati sljedećeg tjedna. Naime, agent tvrdi kako mladi glumac s dugogodišnjim dečkom uskoro namjerava posvojiti dijete, za kojeg već imaju surogat majku. Je li "drugim vodama" zaplivao nakon veze s Kirsten Dunst ili je mlada glumica bila tek paravan?

Prema tvrdnjama Jonathana Jaxsona, zvijezda filma "Planina Brokeback" u filmu nije trebala puno glumiti - navodno je i sam homoseksualac, a službeno to namjerava objaviti sljedećeg tjedna. Glumac je s dečkom prošle godine navodno uhvaćen u seksu u javnosti, i to ispred losanđeleskog restorana Chin Chins, a pušten je nakon što je platio novčanu kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo ove godine Jakea se povezivalo s holivudskim ljepoticama Reese Whiterspoon i Kirsten Dunst, no takve priče navodno nisu istinite, jer mladi glumac s dečkom već planira posvojenje djeteta, za kojeg su već pronašli surogat majku. Ako je vjerovati tvrdnjama bivšeg agenta holivudskih zvijezda, prinovu očekuju u rujnu, a Gyllenhaal je želi preduhitriti, pa se ovih dana navodno sprema za coming out.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara