Glumica koja igra Aryu teška je frajerica, a to otkriva ovaj detalj sa snimanja

Glumica koja igra Aryu teška je frajerica, a to otkriva ovaj detalj sa snimanja
Foto: Press

ARYA STARK ima status heroine i glavne frajerice "Igre prijestolja", no i glumica Maisie Williams koja je utjelovljuje prava je frajerica. 

Naime, Arya Stark je ljevakinja, no Maisie Williams nije.

Maisie, koja Aryu glumi od svoje 12. godine, čim je odabrana za ulogu odlučila je da će glumiti Aryu kao ljevakinju kako bi što više ostala vjerna knjigama. Otkrila je to još 2011. godine za TVGuide, a taj podatak sad je ponovno isplivao na društvenim mrežama i oduševio fanove koji napeto prate događanja osme, posljednje sezone serije.

I ako ste pomislili da joj ta odluka nakon svih ovih godina zadaje manje poteškoća - u krivu ste. "Osam godina kasnije i još ispaštam zbog te svoje pogreške. Na početku sam imala manje takvih scena, a sad snimam čitave borbe s 'krivom' rukom i samo mislim: 'Pa zašto sam ikad mislila da je ovo dobra ideja?'" otkrila je prije nekoliko dana za britanski Vogue. 

Maisie toliko inzistira na tome da ostane "true" da je često ekipu sama morala podsjećati da snima lijevom rukom. "Kaskader mi kaže da su pripremili koreografiju za mene, a ja mu onda kažem: 'Moramo sve iznova pripremiti jer ja to neću snimati desnom rukom", otkrila je u jednom intervjuu 2017. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara