Glumica progovorila o seksualnom zlostavljanju: "George Clooney mi je uništio karijeru"

Glumica progovorila o seksualnom zlostavljanju: "George Clooney mi je uništio karijeru"

Foto: Youtube/Twitter

GLUMICA Vanessa Marquez, gledateljima najpoznatija po ulozi medicinske sestre Wendy Goldman u seriji "Hitna služba" putem Twittera je iznijela optužbe da je slavni glumacGeorge Clooney, koji je u to vrijeme bio njen kolega u seriji, pomogao da dospije na "crnu listu", te da nakon toga nije mogla dobiti posao.

"Clooney je pomogao da dospijem na crnu listu nakon što sam progovorila o zlostavljanu u seriji 'Hitna služba'. Rekli su mi: 'Svaka žena koja ne pristaje sudjelovati u toj igri ostane bez karijere' ", napisala je Marquez.

Nadalje je opisala da se ovdje radilo o fizičkom dodirivanju njenih intimnih dijelova, kao i rasističkim šalama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To se događalo svim ženama, a ja sam se odupirala", rekla je glumica.

Požalila se jednom od glavnih producenata Johnu Wellsu koji ju je navodno pitao je li joj George Clooney nešto učinio.

Sam Clooney dao je službenu izjavu za US Weekly.

"Nisam imao pojma da se Vanessa našla na crnoj listi. Vjerujem joj na riječ, no ja nisam ni scenarist, ni producer, ni redatelj serije. Ništa nisam imao s dodjeljivanjem uloga. Bio sam glumac i ništa drugo. Ako joj je netko rekao da sam ja bio uključen u bilo kakvu odluku koja se tiče njene karijere, to je bila laž. Od činjenice da nisam mogao utjecati na njenu karijeru istinitija je samo činjenica da to nikad ne bih napravio", rekao je glumac.

Glumicu je na izlazak u javnost s tim optužbama potakla činjenica da je Clooney osudio ponašanje Harveyja Weinsteina, nazvavši ga neoprostivim.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara