Glumice optužile Jamesa Franca za seksualno zlostavljanje: "Gurao si mi glavu prema svom golom penisu"

Glumice optužile Jamesa Franca za seksualno zlostavljanje: "Gurao si mi glavu prema svom golom penisu"

Foto: Youtueb/Twitter

NAKON što je glumac James Franco osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca u filmu Disaster Artist nekoliko žena ga je optužilo za seksualno zlostavljanje. Razljutilo ih je što je glumac podržao jednakost spolova i borbu protiv seksualnog zlostavljanja noseći bedž s natpisom "Vrijeme je isteklo", a prema njihovim tvrdnjama sam se prema svojim kolegicama ponaša potpuno drugačije.

"Hej, James Franco, imao s lijep bedž 'Vrijeme je isteklo' na dodjeli Zlatnih globusa. Sjećaš li se kako si mi prije nekoliko tjedana rekao da moja potpuna golotinja na koju si me natjerao u dva tvoja filma za sto dolara po danu nije izrabljivanje jer sam potpisala ugovor? Tome je vrijeme isteklo!" napisala je glumica i komičarka Sarah Tither-Kaplan.

Njih dvoje su prošle godine surađivali na filmu Actors Anonymus, a ove godine zajedno rade na filmu The Long Home.

Ubrzo se oglasila i glumica Violet Paley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zgodan bedž, James Franco. Sjećaš li se kad si u autu gurnuo moju glavu prema svom golom penisu ili onoga kad si moju prijateljicu zvao u svoj hotel iako joj je bilo samo 17 godina? Nakon što su te već jednom uhvatili s jednom sedamnaestogodišnjakinjom", napisala je Violet na Twitteru, dodajući da je ona ipak bila punoljetna kad ju je zlostavljao.

Nakon što su je glumčevi fanovi optužili da je to izmislila i da je o tome progovorila samo zato što je on dobio Zlatni globus, odgovorila je da su već ranije progovorile o tome te da su tek sad uspjele privući pozornost javnosti.

"Ja nemam luksuz da mogu odbiti poslove. Kad nisi slavna nego samo pokušavaš izgraditi karijeru ne možeš si priuštiti pregovaranje. On je slavan glumac koji jednim potezom može uništiti moju karijeru, proširiti glasine da sam teška, nezahvalna ili se ponašam kao diva i nikad više neću dobiti priliku. Moram raditi, moram jesti", rekla je ona.

James Franco još uvijek nije komentirao optužbe za zlostavljanje, piše Daily Mail.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara