Glupi zahtjevi putnika u avionu: Možete li otvoriti prozor i izmasirati moju Barbiku

Foto: Ilustracija

STJUARDESE aviokompanije Virgin Atlantica sudjelovale su u istraživanju navika putnika te usput otkrile s kakvim se sve neobičnim zahtjevima susreću na poslu. Njih 3 tisuće skupilo je iskustva i neobična pitanja, a neke od njih kažu da, iako se uvijek trude biti profesionalno ljubazne, ponekad stvarno nije lako sa zahtjevnim putnicima.

Visoko na listi bizarnih zahtjeva je: "Hoćete li, molim vas, otvoriti prozor" te "Zamolite pilota da zaustavi turbulenciju" i "Biste li mogli malo utišati motore, ne mogu spavati". Jedna je stjuardesa ostala zatečena kada je putnica zatražila šalicu čaja te masažu sa svoju Barbie lutku, a drugi je pak putnik zamolio domaćicu na letu da mu pomogne pronaći stakleno oko koje mu je ispalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da su neki putnici stvarno prekomotni, svjedoče i njihovi zahtjevi kao što su: "Odvedite mi djecu u igraonicu" ili "Pokažite mi gdje je prostor za tuširanje". Jedan se putnik zaželio kalorijske bombe u obliku brze hrane pa ga je zanimalo gdje je u avionu McDonald`s.

"Uvijek se trudimo uložiti dodatni napor kako bi naši putnici bili sretni i zadovoljni. Ali neki zahtjevi čak i za nas predstavljaju pravi izazov", rekao je glasnogovornik kompanije.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara