Godinu dana nakon početka transformacije života Alen iz ŽNV-a je neprepoznatljiv

Godinu dana nakon početka transformacije života Alen iz ŽNV-a je neprepoznatljiv
Foto: Instagram/Press

POBJEDNIK treće sezone "Života na vagi" Alen Abramović prije godinu dana započeo je transformaciju svog života. 

"Sutra će biti točno godina dana od kada sam započeo svoju transformaciju, od kada sam krenuo sa prvim treningom. Onaj zbunjeni i preplašeni čovjek u stolici i ljubičastoj majici xxxxl čijim bolesnim nogama je svjedočila nacija, više ne postoji. Mrtav je. Prije godinu dana sam posadio sjeme i nekoliko mjeseci kasnije sam ponovo rođen! Osjećam malu dozu ponosa ali mnogo, mnogo više osjećam zahvalnost! I ako mogu jednu stvar izdvojiti koju sam naučio u ovih godinu dana je sljedeće: da, motivacija je bitna ali postoji nešto što je puno važnije i snažnije. A to je disciplina! Motivacija dođe i ode ali disciplina? Ona ostaje ako ju izgradimo i ona će nas potjerati na trening, na vježbanje, na pokret i sačuvati nas od loših prehrambenih navika. Volim vas!" napisao je Alen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Abramović (@alen_a.c.o.abramovich) on

Dodao je i da će na godišnjicu finala emisije objaviti fotografiju bez majice.

"Jedan od meni najdražih kandidata sezone od samog početka! Svaka čast, bio si i ostao favorit.. inspiracija.. dokaz da je puno toga moguće ako postoji volja i disciplina", "Bravo, i meni si postao motivacija!!! Svaka cast", "Naklon", bili su samo neki od komentara.

Alen je u show ušao kao najteži kandidat, a tijekom emisije skinuo je 86 kilograma i osvojio nagradu od 150 tisuća kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara