Goga napokon komentirala priče o vezi s Adamom: Brišem da možete nagađati

Goga napokon komentirala priče o vezi s Adamom: Brišem da možete nagađati
Foto: Instagram/RTL

GORDANA MARELLI, kandidatkinja showa Brak na prvu, na Instagramu se oglasila o pričama da je nakon emisije ostvarila ljubavnu vezu s Adamom.

Gordana se pohvalila fotografijama sa snimanja na što se jedna pratiteljica javila i prokomentirala njeno brisanje fotografija s misterioznim muškarcem za kojeg mnogi misle da je Adam. "Goga naša obrisala i slike od 7. studenog, Slovenija i slike iz vinograda. Pa zašto?", upitala ju je pratiteljica u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gordana marelli (@gordana_marelli) on

"Da možete nagađati. Baš me zanima koja je iduća priča", odbrusila joj je Goga. "A pa nitko ne nagađa... Hrpa ljudi je vidjela slike... Hrpa vas je vidjela na Jarunu... I sad to micanje slika neće ljude uvjeriti da su oni kao 'glupi' nego da ste vi kiksali. Netko nije dobro pročitao pravilnik prije snimanja te serije", nastavila je uporna pratiteljica.

"Nemam potrebu uvjeravati nikoga u baš ništa... Vi sami stvarate priču sa slikama, a sad i bez slika...", odgovorila je Goga te time zaključila temu.

Podsjećamo, na društvenim mrežama može se pronaći mnoštvo komentara gledatelja koji tvrde da su se u emisiji Gordana i Adam zaljubili te da čak trenutno i očekuju dijete. Ulje na vatru dodala je i misteriozna fotografija koju je Gordana objavila na svom Instagram profilu pa obrisala kad su se pojavili komentari na Facebooku. Na fotografiji ona pozira s muškarcem kojemu je sakrila lice, a mnogi misle da se radi o Adamu koji je u showu u brak stupio s Nikolinom.

Gordana je nakon toga obrisala i još neke fotografije sa sličnih lokacija s kojih se fotografijama hvalio i Adam zbog čega su tračevi postali još glasniji.

"Došla sam u godine kada me ne zanima da li me vole ili mrze, ogovaraju ili hvale. Jednostavno ne marim tko će ili što reći. Važan mi je mir, važno mi je zdravlje", poručila je Goga u jednoj objavi na Instagramu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara