Golišava Brooklyn Decker konačno završila na naslovnici Sports Illustrateda

Golišava Brooklyn Decker konačno završila na naslovnici Sports Illustrateda

Tekst: N.M.
Foto: Sports Illustrated

LJEPOTICA udana za Andyja Roddicka ove sezone ima štošta slaviti, osim svoje prve godišnjice braka. Brooklyn Decker konačno je završila na (prestižnoj) naslovnici Sports Illustrateda, i to onoj posvećenoj kupaćim kostimima, i to prvi put u posljednjih pet godina, koliko je krasila unutrašnjost časopisa. Oduševljenje svojim uspjehom ova ljepotica nije skrivala pa je za People oduševljeno komentirala: "Ovo je šok, ispunjenje svih mojih snova", rekla je.

Prvi put na naslovnici, prvi put kod Lettermana

"Nikada nisam imala naslovnicu, presretna sam", kaže Decker. A osim što se prvi put pojavila na naslovnici, Decker je neku večer prvi put u životu gostovala u talk showu, i to kod Davida Lettermana, što je kod supruge jednog od najboljih tenisača svijeta izazvao novi val uzbuđenja. "Totalno sam presretna, luda sam od sreće. Nikad nisam bila sretnija u životu", ispričala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
A osim supruga, na nove uspjehe Brooklyn Decker ponosna je i njezina majka, koja se, kad je kći vidjela u žutom kupaćem kostimu inspiriranom osamdesetim i devedesetim godinama prošlog stoljeća te supermodelima poput Elle Macphereson i Rachel Hunter, rasplakala.

Sports Illustrated spojio golupčiće

Također je zanimljivo da je baš Sports Illustrated Brooklyn Decker spojio s Andyjem Roddickom; tenisač je ljepoticu zamijetio u jednom od golišavih editorijala koji je za njih snimila i zaljubio se na prvi pogled. Uskoro je nazvao svog menadžera te ga tražio da hitno nabavi broj lijepe Decker. Prošle godine su se vjenčali.

Roddick i njegova družica tada su priredili privatnu zabavu u Austinu na kojoj je za pjevački dio bio zadužen poznati engleski glazbenik Elton John, a na svečanosti su bile mnoge poznate osobe kao što su Roddickovi kolege iz Davis Cup reprezentacije James Blake i Mardy Fish, izbornik reprezentacije Patrick McEnroe i nekadašnja ugledna američka tenisačica Billie Jean King.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara