Golišave fotke Petra Vlahova procurile u javnost

Petar Vlahov svoje je intimne fotografije slao djevojci s kojom se svojedobno viđao. Stars doznaje da je riječ o izvjesnoj Petri, ni manje ni više nego prijateljici Slađe iz Noćne more Željka Malnara. Petra se pohvalila Slađi kako je Petar više nego dobar u krevetu i da "može cijelu noć", a navodno zna biti i perverzan.

Vlahov je nedavno s Nove TV prešao natrag na Hrvatsku radioteleviziju, a kako će čelnici po tim pitanjima prilično konzervativne kuće prihvatiti najnoviju Petrovu "egzibiciju", znat će se uskoro. Na našu zamolbu da prokomentira svoju nepažnju i njene posljedice, Petar Vlahov šturo nam je odgovorio: "Nemam komentara".

Ipak, jasno je da mu nije nimalo ugodno što fotografije na kojima masturbira danas gleda cijela Hrvatska, a i posao će mu, poznavajući politiku HRT-a, doći u pitanje. Neki pak ovaj eksces komentiraju riječima: "Pa tko mu je kriv", jer svaka javna osoba koja koketira s golotinjom, pa čak i na vlastitom mobitelu, mora biti svjesna da će takav "projekt" prije ili poslije procuriti u javnost.

D.K.
Foto: Stars

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara