Golišave ljepotice reklamirale seksi igru za ˝Playstation 2˝

Golišave ljepotice reklamirale seksi igru za ˝Playstation 2˝

18 DJEVOJAKA u tanga gaćicama za dobar honorar smrzavalo se po hladnom vremenu na atletskoj stazi Crystal Palace stadiona u Južnom Londonu na promociji igre "BMX XXX".


 
Njihov broj trebao je naglasiti da je igra namijenjena starijima od 18 godina budući da u njoj virtualne djevojke na biciklima postepeno skidaju odjeću sa sebe ovisno o broju bodova koje igrač postigne.

Atraktivne slike iz igre možete pogledati na web stranica "Playstationa" koji je tako podržao trend uvođenja seksa u igre prvenstveno namijenjene mladoj generaciji.


 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Lari Croft u novoj verziji "Tom Raidera" povećali su grudi, a dobro je poznata i seksi verzija popularnog Tetrisa u kojoj se goli muškarci i žene u raznim pozama "nabadaju" jedni na druge.
 
U Americi su tri velika trgovačka lanca odbila prodavati novu igru jer se u video isječcima na njoj pojavljuju striptizete iz noćnog kluba u New Yorku, prostitutke i svodnici što je samo pridonjelo njenoj popularnosti i klinci već natjeravaju roditelje da im za Božić poklone to "zabranjeno voće".


 
Samu ideju za reklamu marketinški majstori ukrali su od grupe "Queen" koja je još 1978. godine svoju singlicu "Bicycle race/Fat Bottom girls" opremila fotografijom pedesetak potpuno nagih djevojaka na biciklima čije guze ipak nisu bile tako debele kao što govore riječi pjesme.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara