Google Earth natjerao studenta da na krovu kuće naslika penis

BRITANSKOG studenta Roryja McInnesa fascinirao je dokumentarni film o Google Earthu pa je odlučio na krovu svoje kuće naslikati 18-metarski penis.

Njegovi roditelji Andy i Clare bili su oduševljeni završetkom radova na krovu kuće vrijedne milijun funta. No, očito 18-godišnji Rory nije dijelio njihovu radost te je nakon odgledanog dokumentarca o Google Earthu, koji omogućuje svojim korisnicima fotografiranje "iz svemira", obojati novi krov.

Penis ostao "skriven" godinu dana

Uzeo je "kanticu" bijele boje i popeo se na novu investiciju svojih roditelja te iscrtao jedan od najprovokativnijih simbola modernog svijeta, penis. Čak godinu dana jedino je Rory znao za svoju "spačku" na krovu u Hugerfordu. Njegova "mračna tajna" otkrivena je kada je pilot helikoptera koji je nadlijetao kuću "umjetničko djelo" pokazao putnicima koji su ga fotografirali.

"To je prvotravanjska šala, jel' tako? Nema šanse da je 18-metarski falus na vrhu moje kuće", rekao je otac Andy kada su ga novinari The Suna upitali za "umjetničko djelo". Nazvao je svoga sina u Brazilu, a on mu je kroz smijeh odgovorio kako je očito da su ga napokon našli. Rory zbog svojeg umjetničkog dara neće biti kažnjen, a kada se vrati sa putovanja u Južnu Ameriku, morati će popraviti štetu koju je napravio na novom krovu njihove obiteljske kuće.

I.Kri.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara