Goran Ivanišević slomio još jedno napaćeno žensko srce

KAKO bi u velikom stilu obilježila izlazak novog albuma, Nina Badrić za novi je spot angažirala jednog od rijetkih sportaša "neiskorištenih" u estradnom pogledu, Gorana Ivaniševića, kojeg je na nekoliko lokacija u metropoli budnim okom pratila i djevojka Tanja Dragović. "Sritan sam jer sam radio s damom koja zna 'kuda ide', a plus toga i izvrsno izgleda", obrazložio je Ivanišević svoje prvo pojavljivanje u glazbenom spotu.

Dojmljiva balada "Da se opet tebi vratim" s novog albuma Nine Badrić "07" naišla je na pohvale glazbenih kritičara i već se naveliko vrti na radio postajama u Hrvatskoj, ali i susjednim zemljama pa je bila sasvim logičan odabir za novi singl, a Nina se oko ovog video spota odlučila itekako potruditi. "Radosna sam!, Goran se uspio uklopiti u 'okolnosti ljubavi', što je bilo potrebno za ovaj spot", kaže Nina o suradnji s najtrofejnijim hrvatskim tenisačem.

Goran i Nina u spotu, naravno, glume ljubavni par, a srcedrapateljske scene u režiji mladog i sve traženijeg redatelja Vanje Vascarca snimali su u zračnoj luci Pleso, Glavnom kolodvoru, Bukovačkoj cesti i hotelu palace. Za Ninin besprijekoran izgled pobrinuo se tim stručnjaka - Saša Joković i Tomo Vrban, dok je spektakularna haljina optočena s 30 tisuća Swarovski kristala djelo Matije Vuice.

Glazbeni kritičari, od kojih dobar dio nije s posebnim oduševljenjem primio Ninin sedmi studijski album, slažu se u mišljenju da je pjesma "Da se opet tebi vratim" jedan od najsvjetlijih trenutaka albuma koji samo tjedan dana nakon izlaska bilježi odličnu prodaju.

Nakon što je završila s obvezama na HDZ-ovoj predizbornoj kampanji, u kojoj je pjevala uz Jacquesa i Lanu Jurčević, Nina će se u prosincu baviti uglavnom božićnim koncertima, a pravu promociju albuma "07", doznajemo, priprema za siječanj sljedeće godine.

D.K.
Foto: Goran Matijašec

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara