Goran Višnjić otkrio što misli o životu u Hollywoodu, javila se i Nina Badrić

Goran Višnjić otkrio što misli o životu u Hollywoodu, javila se i Nina Badrić
Foto: Instagram

GORAN VIŠNJIĆ u posljednje vrijeme često dijeli svoje privatne trenutke s obožavateljima na društvenim mrežama pa je tako ovog puta uz selfie s holivudskim znakom u pozadini, odlučio podijeliti razmišljanja o životu i vlastitom uspjehu. 

>>>Goran Višnjić zaglavio u prometu pa od muke zapjevao: "Pokušavam ne poludjeti"<<<

"Ima dana kad još uvijek ne mogu povjerovati gdje se nalazim. Koliko sam daleko od svog malog grada Šibenika s velikim srcem i Hrvatske, gdje me život doveo. Svaki dan sam zahvalan za ovo nevjerojatno putovanje i sve te predivne ljude u svom životu. I na tome što sam onaj sretnik koji ide na posao s golemim osmijehom na licu i govori stvari poput: 'Sranje, sutra moram letjeti u Portugal zbog posla.' No bez obzira gdje sam i što se događa, uvijek se pokušavam suočiti sa stvarima, u poslu, u životu, na odmoru... Trudim se živjeti u trenutku, ne jučer, ne sutra. Ok, sad ću prestati, ali shvatili ste me, zar ne?" napisao je. 

 

Some days I still can’t believe where am I today... how far from my small town with big heart #sibenik and #croatia this crazy thing we call life took me... Every day I’m grateful for this awesome journey, for all amazing people in my life, and yes, for being one lucky sob who goes to work with big ass grin on his face and says things like: “ Oh shit, I have to fly to work to Portugal tomorrow...”...😂... But no matter what, no matter where, I’ll always try to grab it by the horns... the life, the job, the day off... anything... I’ll try to be in the moment, not yesterday, not tomorrow, now! ...😳... ok... I’ll stop now, but you got me, right?? ...😉... Good! 😎 Emoji full on! ...🙄... #hollywood #actor #la #porrugal

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

Njegova je ispovijest dobila hrpu pozitivnih komentara, a javila se i Nina Badrić.

"Znala sam ja da ćeš ti dobaciti do 'Olivuda", napisala mu je. 

"Neka tebe jer moram priznat da sam bio od onih koji bi rekli nema šanse, ali eto. Kad se samo sjetim početaka...", bio je još jedan od komentara. 

>>>Goran Višnjić pohvalio se ulogom u novoj sezoni Netflixove hit serije<<<

"Dobro rečeno, Gorane. Ča je život vengo fantažija", "Hvala bogu da se i najluđi snovi ostvaruju, zar ne?", "Svaka ti čast, Gorane, ponosimo se tobom", nizali su se komentari na više jezika. 

Goran je svoju holivudsku karijeru započeo ulogom doktora Luke Kovača u hit seriji Hitna služba, ali je u međuvremenu glumio rame uz rame s nekima od najvećih zvijezda poput Daniela Craiga i Halle Berry. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara