Gordan Giriček se razvodi zbog novca?

NAJVEĆA hrvatska košarkaška zvijezda u NBA, Gordan Giriček, podnio je zahtjev za razvod, a nagađa se da je razlog tomu odbijanje njegove supruge Nataše da potpiše ugovor koji bi u slučaju razvoda štitio njegovu nemalu zaradu.

Gordan i Nataša Giriček u braku su devet mjeseci, a sredinom srpnja Giričeku je od Utah Jazza stigla primamljiva ponuda – četverogodišnji ugovor vrijedan nemalih 16 milijuna dolara.

Kako javljaju časopisi Story i Glorija, Gordan je po potpisivanju ugovora s Utah Jazzom od svoje supruge Nataše, s kojom ima šestomjesečnu kćerkicu Lanu, zahtijevao da potpiše ugovor koji bi u slučaju razvoda štitio njegovu nemalu zaradu. Prema tom ugovoru, u slučaju razvoda Gordan, inače najbolje plaćeni hrvatski košarkaš uopće, bi Nataši isplatio svotu koju bi ona u osam godina zaradila u VIPnetu, gdje je radila prije nego što je s Gordanom otišla u SAD.

Nataša nije željela potpisati ugovor, zbog čega je između nje i Gordana izbila velika svađa, nakon koje je Nataša pokupila kćerkicu Laru i preselila se kod majke Gordane.

"Iz Centra za socijalni rad nazvala me neka gospođa i rekla mi da moram doći u Centar jer je ondje bio i moj muž. Nisam htjela otići dok ne dobijem službeni poziv. Uskoro je stigao i službeni poziv za sastanak "mirenja",  zakazan za 23. kolovoza." – izjavila je Nataša za Story, pa dodala kako je samo par dana kasnije dobila obavijest da je Gordan pri Općinskom sudu podnio zahtjev za razvod.

"U toj obavijesti, među ostalim, piše da su odnosu u braku poremećeni u posljednja tri mjeseca te da mi on nudi alimentaciju za dijete u iznosu od 2500 kuna." – dodala je Nataša.

Gordan Giriček nije bio naročito raspoložen za komentare.

"Postoje mjesta gdje se o takvim stvarima raspravlja, a to je Centar za socijalnu skrb i sud. Tamo ćemo vidjeti tko je za što kriv i tamo će se sve riješiti." – izjavio je Gordan, poručivši onima koji su vijest o razvodu dojavili medijima: "To ide na vašu dušu."

(Izvor fotografije: Story)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara