Gore i odvratnije ne može: BB-ovci proučavaju "kakicu" u tuđem donjem rublju

Foto: vb4.emotion.rs

STANAR BB kuće bave se stvarno odvratnim stvarima. "Otpadnici" su dobili kantu s donjim rubljem stanara koji glume klijente staračkog doma, pa su s gađenjem kopali po tuđim gaćama i proučavali ih. Učinilo im se da među rubljem vide "kakicu", no na kraju je ispalo da se radi o listu. Dok su s gnušanjem doslovno kopali po tuđem prljavom vešu, zaključili su da neki od stanara očito danima ne mijenjaju rublje.

Soraja uvjerena da je mršavija od Dražene

Dragana i Soraja stalno upadaju u rasprave i razne trzavice. Tako su se "zakvačile" oko toga koja je mršavija. Soraja misli kako je sitnija od Dragana, na što joj je ona odgovorila neka si pogleda samo grudi. Soraja je s drugim "otpadnicima komentirala kako se Dragana neće dobro provesti u kući ako i tamo planira provoditi toliko vremena u kupaonici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Džordž u kući lagano "puca po šavovima"  

U kući, Džordž lagano puca po šavovima. Nervozan je jer se ne može normalno hraniti, već mora jesti hranu usitnjenu u kašicu. Dodatno su mu digli živac stanari koji su pričali u sobi i probudili ga iz prvog sna. Tamara je u kući spremačica, ali se svejedno ponudila da umjesto neke od sestara pomogne "starcu" Nikoli u tuširanju. Zanimalo ju je je li dobro oprao intimne dijelove, na što joj je on rekao neka dođe sama pogledati.

Nemešu i Marijani i dalje smeta što ne mogu otvoreno razgovarati o svom odnosu. Marijana mu je pred pušionom pjevala i pjesmom poručila: "Poneka ljubav možda vrijedi bola, moja i tvoja više ne". Nemeša je Big Brother probudio u tri ujutro da svojim pacijentima da lijekove. "Doktor" je dijelio terapiju, a Draženu je njegovu odlučio "uvaliti" rektalno. Naravno, nije to zapravo učinio, već su on i "nijemi" Dražen cijelu stvar simulirali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara