Gospodin Savršeni naljutio gledatelje: "Nema pravde, on igra igru i loše glumi"

Gospodin Savršeni naljutio gledatelje: "Nema pravde, on igra igru i loše glumi"
Foto: Press

SINOĆ SU show Gospodin Savršeni napustile dvije djevojke, a među njima je i miljenica publike Mirna koja je otišla svojevoljno, zbog zdravstvenih problema, kako je rekla.

Međutim, čini se da se gledatelji te emisije u kojoj maneken i košarkaš Goran Jurenec traži srodnu dušu s tim nikako ne mogu pomiriti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on

"A Mirna jako mi je žao, zdravlje je na prvo me mjestu, uspjela si rastužiti", "Šteta za Mirnu, trebala je ispasti Gabriela jer je dvolična, glumi da je glavna i da sve može, zapravo je bistra ko mutna voda..", "Šteta, Mirna je extra", "Žao mi je Mirne, bila je moj favorit", "Žao mi je Mirne, draga je i lipa ", "Razočarana skroz jer je Mirna ispala, onak šta???!!", moglo se vidjeti u komentarima na službenom Instagram profilu showa.

Bilo je i onih koji su žalili za Anom kojoj Goran sinoć nije dao ružu, a mnogi su zaključili da je show trebala napustiti Gabrijela.

"Šteta šta je Ana ispala. Po mojem trebala je ispast Gabrijela. Dvolična do bola. Kad je s curama 'sere' po Goranu, kad je s njime i ljubi ga. Bitno da joj nije stalo. Daj molim te. Idi si doma srat! I ova Hana, šta priča da nije ljubomorna, a da može ubila bi kolko je ljunomorna", napisala je jedna gledateljica.

"Kao i inače pa tako i ovdje u showu nema pravde, a još manje iskrenosti. Ono šta mi ispred malih ekrana možemo vidjeti je VELIKO NIŠTA. Ovo nije show 'trazim savršenu-savršenog'... već samo ceremonija ruža... a na čemu je temljena ta ceremonija ruža tj. po kojim kriterijima ih On dijeli to je očito odluka produkcije. Ide na date 1/1, a od toga NE VIDIMO NIŠTA... osim dana i noći... i još k tome g. Savršeni kometira kako se IZA KAMERA poljubio s Gabi... Šta to za show ne bi bilo interesantno vidjeti barem nama gledateljima??? On igra igru tj.glumi g. Savršenogm, ali jako loše... Svi znamo da dan ima 24h i da se puno toga događa, a mi ne vidimo nista od tako hvaljenog showa... Ako je show onda to neka uistinu i bude... Cure lete van, a po ovome kako mi gledatelji to vidimo... na temelju ničega iako je očito da su se svi oni upoznali iza kamera... Ljudiiii ... manje pisanog scenarija i loše glume i show bi bio show", razbjesnila se druga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on

Inače, u sinoćnjoj epizodi prikazan je Goranov spoj s Daisy koju je tad i poljubio što je razvilo raspravu među kandidatkinjama. "Ako to bude radio s više cura, to je nizak udarac", rekla je Gabrijela s kojom se Goran također poljubio.

Nakon toga je Mirna obznanila da napušta show. "Nažalost, zbog zdravstvenih problema moram napustiti show, prenaporno mi je", rekla mu je. "Shvaćam i razumijem, ali opet mi je teško i žao. Ti si predivna cura i sve najbolje ti želim", rekao je iskreno Goran.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara