Gospodin Savršeni odabrao Nušu: "Nadam se da je ovo početak nečeg lijepog"

Gospodin Savršeni odabrao Nušu: "Nadam se da je ovo početak nečeg lijepog"
Foto: Press

NUŠA ROJS pobjednica je ovogodišnje sezone showa "Gospodin Savršeni".

Mijo Matić je posljednju ružu dao 28-godišnjoj Slovenki koja ga je na posljednjem spoju osvojila pjesmom posvećenom njemu. "Iznenađena sam što sam srela nekoga s kim imam toliko toga zajedničkog i stvarno se vidim kraj nekoga kao što si ti", rekla mu je Nuša na spoju, nakon čega su se poljubili.

Prije konačnog odabira Nuša i Mihaela provele su vrijeme s Mijom i njegovim ocem te dva najbolja prijatelja. "Sine, slušaj srce", savjetovao je nakon svega Mijin otac sinu te je dodao da mu se čini da Mijo daje laganu prednost Mihaeli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on

"Ovo će biti jedna od najtežih odluka koje ću morati donijeti. Na kraju svega ovoga, kad se kamere ugase, znam koga vidim pored sebe", rekao je Mijo prije konačne odluke, a prvu je na razgovor pozvao Mihaelu.

"Zaista si krasna, puna ljubavi i empatije i uz tebe se muškarac osjeća sigurno. Bilo mi je lijepo s tobom i sve ću te uspomene zauvijek pamtiti, no nažalost, mislim da nisam taj muškarac, koji može ispuniti ono što ti očekuješ, ono što ti pružaš. Zaslužuješ puno bolje", rekao joj je, na što mu je Mihaela poželjela sreću s Nušom.

Mijo je zatim otišao do Nuše. "Što te više upoznajem, sve mi se više sviđaš i ta tvoja ljubav prema životu i energija, jednostavno su zarazni", rekao joj je pa je upitao uzima li ružu od njega, nakon čega su se poljubili.

"Nadam se da je ovo početak nečeg lijepog", rekao je Mijo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara