Gospodin Savršeni poslao Julie kući, jedna cura dobila posebnu divlju ružu

Gospodin Savršeni poslao Julie kući, jedna cura dobila posebnu divlju ružu
Foto: Press

KONKURENCIJA postaje sve žešća, a djevojke sve odlučnije u svojim namjerama. No vremena je sve manje i Gospodin Savršeni je samo jedan pa se krug natjecateljica počinje smanjivati.

U srijedu navečer Mijo je na spoj nasamo pozvao Barbaru kako bi joj se iskupio što nisu dovoljno vremena proveli zajedno jer je osjetio da postaje nezadovoljna i da razmišlja o odlasku. 

"Zamjeram ti što si me na rođendan ostavio samu s Nušom i da ovo nisi napravio, otišla bih kući", kazala je Barbara kojoj se svidjelo što napokon imaju vremena biti sami, no nije očekivala da će na njihovu romantičnom spoju biti još tri kandidatkinje. Naime, Silvia, Julie i Nuša dobile su zadatak pripremiti jela koja će poslužiti Miji i Barbari za večeru. U tome ih je nadgledao kuhar Ratko, točnije Mijin dobar prijatelj koji je zapravo bio u ulozi špijuna.

 

"U jednom mi je trenutku svijet bio dignut do neba, a onda mi se srušio. Mislila sam da sam napokon dobila svoje vrijeme", razočarano je kazala Barbara, a njezino su razočaranje dijelile i djevojke koje su za njih morale kuhati. 

"Ja ću kao zadnja glupača kuhati tu za njega i neku djevojku koju uopće ne volim. Ovo mi je odvratno iznenađenje i želim ići kući", rekla je Julie koju je to najviše pogodilo, a Nuša je zaključila kako ih je Mijo sve dobro zeznuo i da se nitko nije nadao ovakvom danu.

Nakon zanimljivog zadatka uslijedila je još jedna ceremonija ruža te je voditeljica Antonija Blaće djevojkama najavila kako Mijo na raspolaganju ima samo šest ruža, od kojih je jedna - divlja!

"Divlja ruža nosi posebnu moć, ona koja je dobije moći će preoteti spoj nekoj od vas", kazala je Antonija 

pa su djevojke počele nagađati koja bi je mogla dobiti, a koja će ostati bez ruže. 

Nikolina je bila prva djevojka koju je Mijo prozvao, što se njoj posebno svidjelo. "Primijetio sam da se promijenila i sviđa mi se nova Nikolina", priznao je Gospodin Savršeni. Divlja ruža pripala je Silviji koja je također bila nesigurna oko svog ostanka u showu, a bez ruže je ostala Julie.

 

„Hvala ti na svim prilikama i rekla sam ti da slušaš svoje srce. Imaš jako lijepe djevojke oko sebe i nadam se da ćeš u jednoj od njih naći to što tražiš“, rekla je Julie i napustila show. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara