Gospodin Savršeni uoči finala: "Možda bude seksa u showu"

Gospodin Savršeni uoči finala: "Možda bude seksa u showu"
Foto: RTL

USUSRET finalnom tjednu "Gospodina Savršenog" naslovni protagonist Mijo Matić u intervjuu za RTL otkrio je brojne zanimljive detalje, kao i da ne isključuje mogućnost seksa u kući do kraja sezone.

Gledatelji showa uskoro će tako saznati koju od prvotnih 19 djevojaka je Mijo odabrao, a sad je otkrio kako papreni trenuci još uvijek nisu završili. 

Tijekom intervjua Mijo je otkrio kako nije bio u puno veza, ali i da mu ne smeta ako je cura starija od njega. Kaže da nije razmišljao o svojoj "Gospođici Savršenoj" već je prepušten osjećaju te nema neke okvire u koje bi stavio svoju idealnu curu. "Može mi se svidjeti nešto sasvim suprotno meni, a možda i isto kao meni."

Na pitanje je li seks u showu opcija, Mijo je rekao samo: "Pa, postoji mogućnost."

Svojim najvećim adutom smatra osmijeh, a priznao je i kako voli privući pažnju fotografijama (kao što je bila ona u tangama koju je objavio) pa zatim napisati poduži tekst.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic) on

Kaže i kako su svi njemu bliski ljudi dobro prihvatili njegovo sudjelovanje u showu, a curama koje je upoznao u showu i poslao ih kući poručio je kako mu je drago što ih je upoznao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara